Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

I wanna Dance with Somebody

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2022Kesto: 144 minuuttia
Julkaisija: SF StudiosKuva:
1080p 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 7333018025639

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (SF Studios) ellei toisin mainita.

Elokuva

Us­kot­ta­va fil­ma­ti­soin­ti Whit­ney Hous­to­nin nou­su­len­nos­ta ja ma­ha­las­kus­ta.

Us­kot­ta­va fil­ma­ti­soin­ti Whit­ney Hous­to­nin nou­su­len­nos­ta ja ma­ha­las­kus­ta. Al­ku­jaan tun­te­mat­to­man, mut­ta elämää suu­rem­mal­la ää­nellä ar­moi­te­tun täh­den len­to piir­tyy tässä kir­kos­ta hau­taan, eikä vä­lissä elet­ty elämä jätä kylmäk­si.
E­lo­ku­va mais­tuu ins­pi­roi­val­ta me­nes­tys­ta­ri­nal­ta ja ää­nettä pu­nai­se­na vilk­ku­val­ta va­roi­tus­va­lol­ta. Ker­ron­ta välttää sen­saa­tio­ha­kui­suu­den ja raf­laa­vuu­den jättämällä räi­keimmät vää­rinkäytök­set ri­vien vä­liin ja näyttää mus­tel­mat, mut­ta ei niitä edeltä­neitä rii­to­ja. Konf­lik­tien si­joit­ta­mi­nen ta­pah­tu­mien ta­ka-a­lal­le on omiaan jättämään elo­ku­vas­ta do­kud­raa­man jäl­ki­maun, mut­ta ta­ri­nan tun­te­va — tai il­tapäivä­leh­tien ot­si­koi­ta ai­koi­naan näh­nyt — kat­so­ja löytää ri­vien vä­listä odot­ta­man­sa kos­kes­tus­pin­nat. Ko­ko­nai­suus on ai­do­no­loi­nen fil­ma­ti­soin­ti mie­len­kiin­toi­ses­ta tai­pa­lees­ta, eikä enempää juu­ri kai­va­ta.

Kuva

Erinomainen kuva on vakaa, hallittu ja ihailtavan terävä. Väritoisto on napakasti kohdillaan eikä puitteista jää uupumaan sen enempää skooppia kuin eloa.

Ääni

Mainio ääniraita kuulostaa aidolta ja elävältä musiikkinumeroita myöten. Lauluääni on napattu Whitney Houstonilta kun taas eleet ovat Naomi Ackien. Illuusio on mainio.

Ekstrat

Ekstroissa pikavalikko musiikkinumeroihin, poistettuja kohtauksia ja kolme koostetta pääosasta (8 min.), elokuvan ikonisista kohtauksista (8 min.) ja henkilökohtaista yksityiskohdista (6 min). (IJ)
15/05/2023

Traileri

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy