Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Hamlet

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 1.78
Ääniraita: Dolby Surround
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 97302EAN: 6416548827414

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Näyt­te­lijä Mel Gib­son on luul­ta­vas­ti kaa­ta­nut ra­ja-ai­to­ja enemmän kuin ku­kaan muu: har­va aust­ra­lia­lai­nen b-e­lo­ku­vien näyt­te­lijä te­kee uran toi­min­tatäh­tenä Hol­lywoo­dis­sa saa­ti kun­nos­tau­tuu myö­hem­min oh­jaa­ja­na ja jo­pa kaik­kein klas­si­sim­mas­sa roo­lis­sa Ham­le­ti­na.

Näyt­te­lijä Mel Gib­son on luul­ta­vas­ti kaa­ta­nut ra­ja-ai­to­ja enemmän kuin ku­kaan muu: har­va aust­ra­lia­lai­nen b-e­lo­ku­vien näyt­te­lijä te­kee uran toi­min­tatäh­tenä Hol­lywoo­dis­sa saa­ti kun­nos­tau­tuu myö­hem­min oh­jaa­ja­na ja jo­pa kaik­kein klas­si­sim­mas­sa roo­lis­sa Ham­le­ti­na. Gib­son te­ki tämän kai­ken hy­vin.
Uu­si Ham­let ei ehkä yltä­nyt Lau­ren­ce Oli­vie­rin mes­ta­rioh­jauk­sen ta­sol­le, mut­ta on­nis­tui sil­ti yllättävän hy­vin ta­voit­ta­maan frust­raa­tion yti­men. Kum­ma kyllä, CGI-ai­ka­kau­te­na to­teu­tet­tu haa­mu­koh­taus kal­pe­nee so­danjäl­kei­sen nä­ke­myk­sen rin­nal­la.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, vain hieman kohinaa ja rakeisuutta. DS-raita uhkuu poikkeuksellista voimaa, mutta keskittyy Ennio Morriconen musiikkiin. Ekstroissa traileri ja biografiat. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy