Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Paha päivä

Changing Lanes 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 95 minuuttia
Julkaisija: Finnkino Kuva:
Anamorfinen 2.31
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino ) ellei toisin mainita.

Elokuva

Väärään ai­kaan sat­tu­nut ko­la­ri suis­taa kah­den, täy­sin eri maail­mois­sa elävän mie­hen rai­teil­taan.

Väärään ai­kaan sat­tu­nut ko­la­ri suis­taa kah­den, täy­sin eri maail­mois­sa elävän mie­hen (Ben Aff­leck ja Sa­muel L. Jack­son) rai­teil­taan. Toi­nen jou­tuu mu­ser­ta­van ta­lou­del­li­sen pai­neen, toi­nen hen­ki­ses­ti ras­kaan muu­tok­sen eteen. Hie­no kä­si­kir­joi­tus: ot­taa kiin­ni sat­tu­mas­ta, jo­ka ai­na ih­mistä kul­jet­taa. Ki­helmöivän jän­nittävä draa­ma ole­mat­ta oi­keas­taan suo­ra tril­le­ri. Dra­ma­tur­gia löys­tyy hie­man vii­mei­sen puo­len tun­nin ai­ka­na.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroihin on tallennettu kommenttiraita, 15+6 min. dokumentit, kaksi poistettua ja yksi pidennetty kohtaus sekä traileri.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy