Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Total Recall - Special Edition

Total Recall - unohta tai kuole 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1990Kesto: 114 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.85*
Ääniraita: DTS-HDMA 5.1
 
Ikäraja:
(18)
Kielletty alle 18-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 18 vuotta täyttäneelle.
VET: 96814EAN: 5050582766103

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

P­hil­lip K. Dic­kin ro­maa­niin "We Can Re­mem­ber It For You Who­le­sa­le" pe­rus­tu­va tie­teis­seik­kai­lu mie­hestä, jo­ka os­taa egot­ri­pin muis­ti-imp­lant­ti­na ja herää mar­si­lai­sen vas­ta­rin­ta­seik­kai­lun pääo­sas­sa.

P­hil­lip K. Dic­kin ro­maa­niin "We Can Re­mem­ber It For You Who­le­sa­le" pe­rus­tu­va tie­teis­seik­kai­lu mie­hestä (Ar­nold Sc­hwar­ze­neg­ger), jo­ka os­taa egot­ri­pin muis­ti-imp­lant­ti­na ja herää mar­si­lai­sen vas­ta­rin­ta­seik­kai­lun pääo­sas­sa. Näppäränä ku­jan­juok­su­na al­ka­va ta­ri­na muun­tau­tuu kos­mi­sek­si sa­la­juo­nek­si, jo­ka pe­rus­tuu ah­neu­del­le, mut­ta löytää lo­pul­ta hu­maa­ne­ja ja yllättävän vih­reitä ar­vo­ja.
E­lo­ku­van tu­le­vai­suu­den vi­sio on tek­ni­siltä puit­teil­taan haus­kan an­tiik­ki­nen pel­ti­kot­te­ro­mai­si­ne au­toi­neen ja möhkä­lemäi­si­ne läppä­rei­neen ja vi­deo­soit­ti­mi­neen, mut­ta it­se eri­kois­te­hos­teet eivät näytä puo­lek­si­kaan huo­noil­ta ar­mot­to­mas­ta terävä­piir­to­ku­vas­ta huo­li­mat­ta.

Kuva & ääni

Aiempi Blu-ray oli kuvaltaan VC-1-pakattua, mutta nyt uudelleen pakattu kuva on taltioitu MPEG-4 AVC -muodossa. Ero ei ole radikaali, mutta jälki vaikuttaa nyt aavistuksen terävämmältä ja myös hieman aiempaa levollisemmalta. Kuvakohina on yhä havaittavaa ja jatkuvaa, mutta jälki on kiistatta kokolailla eri kaliberia kuin aiemmin DVD:llä. Kuvasuhde on niin ikään aiemmista julkaisuista tuttu 1.85:1. Ääniraita on puhdas, selkeä ja hillityssä määrin myös tilava. Leikkaamaton versio.

Ekstrat

Edellinen Blu-ray-versio oli käytännössä ekstraton, mutta nyt mukaan on mahtunut 23 minuuttia koosteita tehosteista HD-muodossa. Lisäksi levyltä löytyy tutut kaksi suppeaa testiä kuvan ja äänen asetusten tekemiseen. (IJ)
13/03/2011

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy