Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

The Perfect Storm (R1)

Meren raivo 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2000Kesto: 130 minuuttia
Julkaisija: WarnerKuva:
Anamorfinen 2.35*
Ääniraita: Dolby Digital olby Surround EX5.
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Warner) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ve­ti­nen hel­vet­ti jos mikä.

Ve­ti­nen hel­vet­ti jos mikä. Tätä elo­ku­vaa suo­si­tel­laan vain ui­ma­tai­toi­sil­le. Eep­pi­siin mit­toi­hin pyr­kivä te­hos­te-e­lo­ku­va, jon­ka suu­rin puu­te on tyy­pil­li­nen: hen­kilö­hah­moi­hin on vai­kea kiin­tyä. Ko­tivä­ki on piir­ret­ty tar­kem­mal­la pens­se­lillä kuin it­se san­ka­rit.
Myön­teistä on kak­si jän­nittävää koh­taus­ta (vai­je­ri ja hai) ja hol­lywoo­di­lai­sit­tain poik­keuk­sel­li­nen lop­pu.

Kuva, ääni & ekstrat

Jo alkupuolella huomaa, että tämä on NTSC-kuva parhaimmillaan. Ekstroissa storyboard-galleria, traileri, soundtrack-promo, kuvamontaasi, lavastetaidetta ohjaajan kommenteilla, elokuvamusaa (4 min), myrskyn todellisuudessa kokeneiden kommentteja (5 min), HBO First Look (20 min) ja kaikkiaan kolme kommenttiraitaa. R1-levy. (PS)
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy