Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Mad Max 2 – Asfalttisoturi

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1982Kesto: 91 minuuttia
Julkaisija: SandrewKuva:
Anamorfinen 2.42*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew) ellei toisin mainita.

Elokuva

Leik­kaa­ma­ton ver­sio.

Leik­kaa­ma­ton ver­sio. Sinällään, mut­ta ky­seessä on ame­rik­ka­lai­nen R-ver­sio, jos­ta puut­tuu muu­ta­ma vä­ki­val­tai­nen ruu­tu. Aiem­min Sak­sas­sa lei­ka­tut koh­tauk­set (mm. sor­menpäi­den leik­kau­tu­mi­nen ja bu­me­ran­gin ir­rot­ta­mi­nen päästä) ovat nyt mu­ka­na. Ja­pa­ni­lai­nen ver­sio on ai­noa täy­sin sen­su­roi­ma­ton ver­sio ja sisältää vieläpä aust­ra­lia­neng­lan­ti­lai­sen ää­ni­rai­dan.

Kuva, ääni & ekstrat

Selvää parannusta teknisesti. Hyvä anamorfinen kuva, joka on halpatuotantona rakeinen ja täynnä kohinaa. Ääniraidalla V8 jymisee aivan riittävästi. Edelleenkään ei mitään ekstraa. (PS)

Tekijät

Ohjaaja: George Miller
Pääosissa: Mel Gibson
Tarina: Terry Hayes George Miller Brian Hannant
Kuvaus: Dean Semler
Musiikki: Brian May

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy