Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
4K / UHD

Arrival

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: 4K / UHD
 
Vuosi: 2016Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: SonyKuva:
4K HDR 2.39
Ääniraita: DTS-HD MA 7.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 733003100058

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sony) ellei toisin mainita.

Elokuva

Kai­ho­mie­li­nen tie­tei­see­pos saat­taa ih­mis­kun­nan nenä­tys­ten ava­ruu­so­lioi­den kans­sa ja aset­taa ling­vis­ti­sen päh­kinän, jon­ka pal­kin­to­na on jo­ko so­ta tai rau­ha.

Kai­ho­mie­li­nen tie­tei­see­pos saat­taa ih­mis­kun­nan nenä­tys­ten ava­ruu­so­lioi­den kans­sa ja aset­taa ling­vis­ti­sen päh­kinän, jon­ka pal­kin­to­na on jo­ko so­ta tai rau­ha.
In­ters­tel­lar-e­lo­ku­vaa muis­tut­ta­va hi­das­ve­toi­nen trip­pi hii­pii an­siok­kaas­ti gen­ren ta­va­no­mai­sia as­kel­merk­kejä pit­kin, mut­ta pyr­kii jat­ku­vas­ti ker­to­maan oman ta­ri­nan­sa. Ta­ri­nan no­vel­li­mai­nen selkä­ran­ka kestää hyvällä tah­dol­la maa­liin saak­ka ja jättää jäl­keensä yh­den roik­ku­van ky­sy­myk­sen ih­mi­syy­destä: jos tietäi­sim­me kuin­ka kaik­ki lop­puu, mi­ten suh­tau­tui­sim­me elämään sii­hen saak­ka?
A­my Adams vetää ta­ri­naa lä­hes yh­den nai­sen show­na, jos­ta hän sel­viää kirk­kain pis­tein muu­ta­mas­ta kä­si­kir­joi­tuk­sen "ken­gu­rus­ta" huo­li­mat­ta. Je­re­my Ren­ner ja Fo­rest Whi­ta­ker komp­paa­vat tar­peen tul­len. Muu­toin ti­la jää pitkäl­ti Rorsc­hac­hin mus­teläis­kil­le.

Kuva & ääni

Pieteetillä rakennettu audiovisuaalinen kuosi syntyy rikkain siveltimen vedoin ja orkestraalisen kaihomielisin soinnuin. Taival on vetoava, näyttävä ja hetkittäin jopa koskettava, mutta scifi-eepokseksi ote on perin rauhallinen. 2.8K:na kuvattu ja 2K:na masteroitu elokuva näyttää 4K-skaalattuna hyvältä, mutta moni otos jää pehmeäksi. Väritoisto on niin ikään hyvä, mutta ei pirskahtelevan elävä kuten HDR parhaimmillaan on. Aitoa 4K:ta tämä ei siis edusta.

Ekstrat

Boksista löytyy myös elokuvan HD-versio omalla levyllää. 4K-versio on tuttuun tapaan ekstraton, mutta HD-version ekstroissa making of (30 min.) ja koosteet musiikkiraidasta (11 min.), äänisuunnittelusta (14 min.), leikkauksesta (11 min.) ja aikajanoista (15 min.). (IJ)
02/05/2017

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy