Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Jumanji

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1995Kesto: 100 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 1.81
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 99583  

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tur­miol­li­nen pe­li tuo vii­da­kon vit­sauk­set ame­rik­ka­lai­seen pik­ku­kau­pun­kiin.

Tur­miol­li­nen pe­li tuo vii­da­kon vit­sauk­set ame­rik­ka­lai­seen pik­ku­kau­pun­kiin. Eläi­met on to­teu­tet­tu tie­to­ko­neel­la pe­rin keh­nos­ti, mikä te­kee tästä flo­pin. En­simmäi­siä DVD-e­lo­ku­via, joi­ta saa­tiin Suo­meen.

Kuva, ääni & ekstrat

Siihen nähden kohtuullinen paketti, peräti anamorfinen kuvakin. Värit ovat aika haaleat. Tekstitys on ällöttävä keltainen. Kuvakoko on ilmoitettu väärin kannessa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy