Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Murha menneisyydestä

Dead Again 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1991Kesto: 103 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
1.76
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Genre

Elokuva

Hitch­coc­kia ja Wel­le­siä toi­seen po­tens­siin.

Hitch­coc­kia ja Wel­le­siä toi­seen po­tens­siin. Se­koi­tus huu­mo­ria, draa­maa ja psy­ko­lo­giaa kie­li pos­kes­sa, mut­ta ei ai­van ta­sa­pai­no­ton lop­pu­tu­los. Mi­nul­la on yk­si lom­pa­kos­sa, on osu­va rep­liik­ki.

Kuva, ääni & ekstrat

Ei-anamorfinen kuva voisi olla tarkempi, mutta suoranaiset virheet ovat vähissä. Värit ovat laimeat sävyiltään. Takautumat mustavalkoisina. Ekstroihin on tallennettu traileri ja kaksi kommenttiraitaa. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy