Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Peloista pahin - Special Collector's Edition

The Sum of All Fears 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2002Kesto: 119 minuuttia
Julkaisija: FinnkinoKuva:
Anamorfinen 2.37
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Finnkino) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ben Aff­lec­kistä ei to­siaan­kaan ole Har­ri­son For­din seu­raa­jak­si CIA:n toh­to­ri Jack Rya­ni­na.

Ben Aff­lec­kistä ei to­siaan­kaan ole Har­ri­son For­din seu­raa­jak­si CIA:n toh­to­ri Jack Rya­ni­na. Ter­ro­ris­tit yrittävät kli­seemäi­ses­ti yl­lyttää USA:a ja Venäjää ydin­so­taan. Vas­ta vii­mei­nen puo­li tun­tia ke­hittää jän­ni­tettä, mut­ta se­kin on pe­rin­teistä tyy­lit­te­lyä. Venäläi­set ku­va­taan li­ki pitäen fik­sum­pi­na kuin ame­rik­ka­lai­set kol­le­gan­sa, mot.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva, jossa on aavistus aliasing-välkyntää. Ääniraita kuulostaa hivenen voimattomalta: ydinase sentään räjäytetään Baltimoressa. Ekstroihin on tallennettu kaksi kommenttiraitaa (mm. kirjailija Tom Clancy), 13+17 min. dokumentit, viisiosainen tehostekatsaus ja traileri. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy