Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Sneakers

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1992Kesto: 125 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(12)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 12 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582925586

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ro­bert Red­ford on tie­to­tur­vas­pe­sia­lis­ti, jon­ka kättä NSA vääntää pie­nen ko­ti­maan­kei­kan suun­taan.

Ro­bert Red­ford on tie­to­tur­vas­pe­sia­lis­ti, jon­ka kättä NSA vääntää pie­nen ko­ti­maan­kei­kan suun­taan. Kaik­ki ei kui­ten­kaan me­ne kuin kir­jan kan­si väit­ti.
Vei­ja­ri­mai­nen jännä­ri tai­tei­lee agent­ti- ja ri­ko­se­lo­ku­van vä­lillä teh­den hak­ke­reis­taan yh­teis­kun­ta­kel­poi­sia san­ka­rei­ta ja symp­pik­sen jo­viaa­le­ja ta­vik­sia. Rau­hal­li­sel­la tem­pol­la tar­po­va jännä­ri toi­mii aja­tuk­sel­la, mut­ta ei sil­ti vältä kios­ki­pok­ka­rin fii­listä. Näyt­te­lijä­kaar­ti on mai­nio, ja tähän "ikäih­mis­ten vii­sik­ko-jännä­riin" mitä so­pi­vin.
E­lo­ku­van kek­sintö par­sia pu­heen­tun­nis­tuk­sel­la toi­mi­va sa­la­sa­na ka­saan toi­mii va­roit­ta­va­na esi­merk­kinä siitä kuin­ka vaa­ral­li­nen yh­dis­telmä fa­ce­book ja ny­kyään yhä ylei­semmät pa­kol­li­set tur­va­ky­sy­myk­set voi­vat ol­la. Siinä missä tässä pa­la­set pitää vielä ujut­taa ulos käyttäjästä riittää ehkä jat­kos­sa fa­ce­book-p­ro­fii­lin lu­ke­mi­nen.

Kuva, ääni & ekstrat

Aina hieman pehmeä kuva on sitä yhä. Kohtuullisen hyvä kuva jää hivenen huntumaiseksi, mutta tarjoaa silti miellyttävän määrän yksityiskohtia. Roskaa ja pientä ylimääräistä värinääkin esiintyy, mutta ei todelliseksi ongelmaksi asti. Siisti ääniraita kuulostaa ikäiseltään, mutta selviää tehtävästään dialogin ja kepeän jännityksen luojana tyydyttävästi. Ekstraton.

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy