Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Prince of Persia - The Sands of Time

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2010Kesto: 116 minuuttia
Julkaisija: DisneyKuva:
1080p 2.40*
Ääniraita: DTS-HD MA5.1
 
Ikäraja:
(13)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 13 vuotta.
VET: 233936EAN: 8717418269999

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Disney) ellei toisin mainita.

Elokuva

Tie­to­ko­ne­pe­listä tu­li sar­ja­ku­va tu­li elo­ku­va.

Tie­to­ko­ne­pe­listä tu­li sar­ja­ku­va tu­li elo­ku­va. Mat­kia saa, mut­ta ei lii­kaa. Näin on, kun sar­ja­ku­vas­ta tai ro­maa­nis­ta tehdään elo­ku­va. Mut­ta al­ku­peräis­teok­sen te­ke­miä kaap­pauk­sia on jo vai­kea jäl­jittää. Tie­to­ko­ne­pe­leissä ei näistä tar­vit­se huo­leh­tia.
Per­sian ku­nin­gas on ai­ka­moi­nen leik­kaa-lii­maa –­luo­mus 1920-lu­vun Doug­las Fair­bank­sis­ta Sor­mus­ten her­raan ja kai­ken­kar­vai­siin nin­ja­kie­pun­toi­hin. On­nek­si vii­mek­si mai­nit­tua on koh­tuul­li­sen hil­li­tys­ti. Jos kaik­ki lai­nat unoh­taa, vauh­dis­ta voi­si jo naut­tia­kin. Lisäk­si Ja­ke Gyl­len­haal on pe­rin sym­paat­ti­nen san­ka­ri.
E­lo­ku­va­ver­sio hau­kut­tiin, mut­ta lop­pu­jen lo­puk­si tämä on selväs­ti mai­net­taan pa­rem­paa viih­dettä.

Kuva, ääni & ekstrat

Upeaa kuvaa ja täyteläistä ääntä. Referenssilevy. Ekstroissa CineExplore-virtuaalisovellus, digikopio ja puolentoista minuutin poistettu kohtaus. (PS)
04/10/2010
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy