Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

William Peter Blattyn Manaaja 3

The Exorcist III 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1990Kesto: 105 minuuttia
Julkaisija: Sandrew MetronomeKuva:
Anamorfinen 1.74
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 96950EAN: 7321944174880

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Sandrew Metronome) ellei toisin mainita.

Elokuva

Al­ku­peräi­sestä Ma­naa­jas­ta vas­tan­nut Blat­ty oh­jaa oman Pa­ho­lais­lee­gio-­ro­maa­nin­sa poh­jal­ta.

Al­ku­peräi­sestä Ma­naa­jas­ta vas­tan­nut Blat­ty oh­jaa oman Pa­ho­lais­lee­gio-ro­maa­nin­sa poh­jal­ta. Oma­peräi­syys on vä­hissä, mut­ta te­hos­teet ovat pa­ran­tu­neet sit­ten al­ku­peräi­sen. Sa­muel L. Jack­so­nil­la pik­ku­roo­li ja Lar­ry Kin­gillä ca­meo.

Kuva, ääni & ekstrat

”Tubular Bells” typistetään alkuteksteissä tökerösti, mutta muutoin ääni on dynaaminen ja miellyttävä. Kuva on kirkas ja terävä, joskin hivenen ikääntyneen oloinen. Anamorfinen traileri. (IJ)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy