Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Inside Man

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2006Kesto: 129 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
VC-1 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 202384EAN: 5050582611465

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

S­pi­ke Leen pank­ki­ryöstöe­lo­ku­va ku­mar­taa "­Hi­ki­sel­le il­tapäiväl­le", mut­ta tar­joaa tästä huo­li­mat­ta vet­reän tuo­reen jännä­rin, jo­ka twis­taa mu­ka­vas­ti jo tu­tuk­si käy­nyttä kaa­vaa. Elo­ku­va osaa pitää kat­so­jan ar­vai­le­mas­sa ai­kei­taan, eikä pelkää päästää hah­mo­jaan seik­kai­le­maan har­maal­le alueel­le, jos­kin sekä hy­vik­set että pa­hik­set jäävät tässä vielä ver­rat­tain puh­toi­sik­si. Oh­jaa­ja huo­mioi­den ei lie­ne yllä­tys, että ro­tu ja ra­sis­mi ni­vou­tu­vat ta­val­la jos toi­sel­la­kin ta­pah­tu­miin, vaik­ka eivät tällä ker­taa pääo­saan pää­sekään.
Luon­not­to­man kylmäpäi­nen kon­na (C­li­ve Owen) kaap­paa man­hat­ta­ni­lai­sen pan­kin hal­tuun­sa ja pistää po­lii­sit su­ti­maan oh­je­kir­joi­neen. Oh­jaa­jan luot­to­mies Den­zel Was­hing­ton yrittää neu­vo­tel­la pant­ti­van­git elävänä ulos, mut­ta hais­taa pa­la­neen kä­ryä ympä­rillä pörrää­vien mah­ti­mies­ten ajaes­sa omaa agen­daan­sa.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva jää karvan verran täydellisyydestä, mutta toistaa tapahtumat asiallisen yksityiskohtaisesti ja vakaasti. Virkeällä musiikkiraidalla kruunattu häviötön DTS-HD Master Audio -ääniraita luo vähin elein, mutta onnistuneesti läsnäolon tuntua. Ekstroissa itsestäänselvyyksiin ja tapahtumien kertaamiseen turhan usein sortuva ohjaajan kommenttiraita, making of (10 min.), poistettuja kohtauksia (20 min.) ja ohjaajan ja Denzel Washingtonin keskustelu (10 min.). Kommenttiraitaa lukuunottamatta ekstrat on tekstitetty suomeksi. (IJ)
09/11/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy