Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Viimeinen keikka

For Queen and Country 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1988Kesto: 101 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
1.33
Ääniraita: Dolby Digital Mono
    

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Den­zel Was­hing­ton luo hyvän roo­lin Falk­lan­din ve­te­raa­nis­ta, jo­ka pa­laa ko­ti­kon­nuil­le – ar­vat­ta­vin seu­rauk­sin.

Den­zel Was­hing­ton luo hyvän roo­lin Falk­lan­din ve­te­raa­nis­ta, jo­ka pa­laa ko­ti­kon­nuil­le – ar­vat­ta­vin seu­rauk­sin. Vuo­det vi­listävät brit­tie­lo­ku­van alus­sa sel­lais­ta vauh­tia, että koh­ta on jo tu­le­vai­suus. Ei ai­van mai­neen­sa ve­roi­nen, mut­ta ta­kuu­työtä.

Kuva, ääni & ekstrat

Likaista mustaa, kuvakohinaa ja rakeisuutta. Selvästi rajattu pan&scan-kuva. Ei kuitenkaan liene kovin laajakuvainen alunperinkään. Tasot värisevät vahvasti. Biografiat. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy