Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Seven Years in Tibet

Seitsemän vuotta Tiibetissä 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 1997Kesto: 130 minuuttia
Julkaisija: EgmontKuva:
Anamorfinen 2.31
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 100619EAN: 5708758652629

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Egmont) ellei toisin mainita.

Elokuva

Jean-­Jac­ques An­nau­din pa­ras elo­ku­va on vähän näh­ty esi­his­to­rial­li­nen ke­hi­tys­ker­to­mus Tais­te­lu tu­les­ta jo 20 vuo­den ta­kaa.

Jean-Jac­ques An­nau­din pa­ras elo­ku­va on vähän näh­ty esi­his­to­rial­li­nen ke­hi­tys­ker­to­mus Tais­te­lu tu­les­ta jo 20 vuo­den ta­kaa. Mut­ta me­nes­ty­nein tai­taa kui­ten­kin ol­la tämä ja kah­des­ta syystä. Da­lai La­ma ja Brad Pitt oli­vat kor­kea­suh­dan­tees­sa kol­me vuot­ta sit­ten.
An­nau­din ver­sio on pal­jon mie­len­kiin­toi­sem­pi kuin Mar­tin Scor­se­sen Kun­dun. Mo­lem­mis­sa on sa­maa vi­kaa, ovat hie­man ikä­vys­tyttä­viä.
Pitt vetää an­siok­kaas­ti roo­lin­sa it­sekkäänä san­ka­ri­na, jo­ka löytää elämän to­del­li­set ar­vot ta­va­tes­saan nuo­ren us­kon­mie­hen. Ih­me kyllä, hol­lywoo­di­lai­nen saip­pua väl­tetään.

Kuva, ääni & ekstrat

Levyn tekninen taso häikäisee elokuvan alkupuolella. Kuva on uskomattoman kirkas ja sävykäs. Tiibetin maisemat toistuvat upeasti. Pettymys on suuri, kun 48 min kohdalla kuva pikselöityy pahasti. Sama toistuu myöhemmin. Ääniraidassa ei puolestaan ole mitään vikaa. Lhasan elämän ääniä tulvii joka nurkasta aidolla tavalla.Ekstroissa on 15 minuutin Making of -dokumentti ja kaksi traileria. (PS)

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy