Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Sicario

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 2015Kesto: 121 minuuttia
Julkaisija: Nordisk FilmKuva:
1080p 2.40
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5708758715416

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Nordisk Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Nuo­ri FBI-a­gent­ti heittäy­tyy ai­sa­pa­rik­si il­man var­mis­tin­ta ope­roi­vil­le kon­ka­ria­gen­teil­le, vaik­ka ar­vaa, että näi­den alus­hou­suis­sa lu­kee CIA. Kii­ka­ris­sa on huu­me­pa­ro­ni, jo­ka on tähän saak­ka on­nis­tu­nut välttämään pe­li­kir­jan mu­kaan toi­mi­van lain kä­den.

Nuo­ri FBI-a­gent­ti (E­mi­ly Blunt) heittäy­tyy ai­sa­pa­rik­si il­man var­mis­tin­ta ope­roi­vil­le kon­ka­ria­gen­teil­le (Josh Bro­lin ja Be­ni­cio Del To­ro), vaik­ka ar­vaa, että näi­den alus­hou­suis­sa lu­kee CIA. Kii­ka­ris­sa on huu­me­pa­ro­ni, jo­ka on tähän saak­ka on­nis­tu­nut välttämään pe­li­kir­jan mu­kaan toi­mi­van lain kä­den.
Na­paks­ti het­kessä elävä tril­le­ri vääntää muu­ta­man mut­kan suo­rak­si ja käy pal­kit­se­vas­ti kä­sik­si suo­raan ri­kol­lis­ten kau­la­val­ti­moon. Usean hie­non koh­tauk­sen va­raan ra­ken­tu­va ral­li ei ai­van kestä jäl­ki­tar­kas­te­lua, mut­ta tun­nel­ma mat­kan var­rel­la on upea.

Kuva, ääni & ekstrat

Kiitettävä kuva ja ääni. Eksraton. (IJ)
22/07/2019

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy