Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Anthony Zimmer

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2005Kesto: 85 minuuttia
Julkaisija: Future FilmKuva:
Anamorfinen 2.34*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(11)
Kielletty alle 12-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 11 vuotta.
VET: 203423EAN: 6416548460512

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Future Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Ra­han­pe­suun eri­kois­tu­nut Ant­ho­ny Zim­mer on et­sinnässä useam­man­kin val­lan toi­mes­ta.

Ra­han­pe­suun eri­kois­tu­nut Ant­ho­ny Zim­mer on et­sinnässä useam­man­kin val­lan toi­mes­ta. Nä­kymättö­missä toi­mi­va Zim­mer usut­taa Chia­ran (Sop­hie Mar­ceau) käyttämään hou­ku­tus­lin­tua. Pa­haa aa­vis­ta­ma­ton Fran­cois (Y­van At­tal) me­nee hal­paan ju­na­ro­mans­sin­kal­tai­ses­sa, ja suu­del­ma par­vek­keel­la osoit­tau­tuu hen­gen­vaa­ral­li­sek­si. To­del­li­suu­des­sa ta­ka­na on ki­mu­ran­tim­pi ku­vio.
Ko­ti­maas­saan Rans­kas­sa mai­nios­ti me­nes­ty­nyt toi­min­tajännä­ri viehättää al­ku­jaan var­sin pe­rin­tei­sellä ase­tel­mal­la. Ra­kas­tu­mi­nen en­si­silmäyk­sellä ei to­sin joh­da pe­rin­teikkäi­siin ti­lan­tei­siin.

Kuva, ääni & ekstrat

Kuva toistuu kauniisti. Ääniraidalla ääripäät ovat tehokkaan etäällä toisistaan. Ei ekstroja. (VA)
29/07/2015

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy