Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
DVD

Vaaleanpunainen pantteri 2

The Pink Panther 2 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: DVD
 
Vuosi: 2009Kesto: 88 minuuttia
Julkaisija: FS FilmKuva:
Anamorfinen 1.85*
Ääniraita: Dolby Digital 5.1
 
Ikäraja:
(7)
Kielletty alle 7-vuotiailta. Täysi-ikäisen seurassa elokuvan saa esittää enintään kaksi vuotta nuoremmalle.
VET: 208381EAN: 6438044202052

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (FS Film) ellei toisin mainita.

Elokuva

Pe­rin har­voin ta­pah­tuu niin, et­tei per­heenjä­se­niä tar­vit­se hou­ku­tel­la elo­ku­van ää­reen.

Pe­rin har­voin ta­pah­tuu niin, et­tei per­heenjä­se­niä tar­vit­se hou­ku­tel­la elo­ku­van ää­reen. Ste­ve Mar­ti­nin täh­dittämä pa­rin vuo­den ta­kai­nen uu­sin­ta­ver­sio Bla­ke Edward­sin klas­si­kos­ta nau­rat­ti sen ver­ran usein ja usei­ta. Näin ol­len kak­ko­so­sa­kin tun­tuu kel­paa­van.
Kaik­ki tämä siitä huo­li­mat­ta, että kol­men täh­den viih­dettä tar­jo­taan. Jo­ten sa­no vain 'am­bur­ger ja jätä ai­vot na­rik­kaan. Luul­ta­vas­ti nau­rat ja usein.

Kuva, ääni & ekstrat

Laadukas kuva ja ääniraita. Ekstroissa epäonnistuneita otoksia ja lyhytdokumentit. (PS)
28/06/2009

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy