Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Raw Deal

Rankka keikka 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1986Kesto: 106 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 2.35*
Ääniraita: DTS-HD MA 5.1
 
Ikäraja:
(15)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ennen vuoden 2012 ikäraja­merkintä­uudistusta tämän julkaisun ikäraja oli 15 vuotta.
VET: 94685EAN: 5050582767520

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

Vää­rin pe­rus­tein ero­tet­tu FBI-a­gent­ti so­lut­tau­tuu chi­ca­go­lai­seen ma­fia­per­hee­seen sel­vittääk­seen van­han ka­ve­rin­sa po­jan mur­han.

Vää­rin pe­rus­tein ero­tet­tu FBI-a­gent­ti (Sc­hwar­ze­neg­ger) so­lut­tau­tuu chi­ca­go­lai­seen ma­fia­per­hee­seen sel­vittääk­seen van­han ka­ve­rin­sa po­jan mur­han. La­ji­tyy­pil­leen us­kol­li­nen gangs­te­ripätkä on yl­peä ge­nee­ri­syy­destään eikä ota it­seään täy­sin va­ka­vas­ti, mut­ta lop­pu­tu­los ei ole puo­lek­si­kaan huo­no.
Ta­ri­na on su­la­va, eikä toi­min­ta me­ne puu­dut­ta­vak­si edes länkkä­reitä mauk­kaas­ti mu­kai­le­vas­sa lop­puyh­tee­no­tos­sa. Ja mikä tär­keintä: Ars­ka on asial­li­sen tiuk­ka pik­ku­kon­nia läk­syttäessään ja ihail­ta­van su­la­va nai­sia ja pää­kon­nia pyö­ri­tel­lessään.

Kuva, ääni & ekstrat

Levollinen ja miellyttävän erotteleva kuva on lähtökohtiin nähden erittäin hyvä. Ääniraita on kolkko, mutta teknisesti tasokas. Ekstroissa lyhyt, mutta asiapitoinen making of (HD 9 min.), hyvä kooste Arskan Hollywoodin valloituksesta (HD 16 min.) ja traileri. (IJ)
08/12/2010

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy