Yli 10 800 arvostelua
Uusia arvosteluita tuon tuosta.
Kaikki parhaat.
Blu-ray

Sophien valinta

Sophie's Choice 

Elokuva:
Kuva & Ääni:
Ekstrat:

Tekniset tiedot

Formaatti: Blu-ray
 
Vuosi: 1982Kesto: 151 minuuttia
Julkaisija: UniversalKuva:
MPEG-4 AVC 1.85
Ääniraita: DTS-HD MA 2.0 Mono
 
Ikäraja:
(16)
Kielletty alle 16-vuotiailta. Ohjelman saa luovuttaa vain 16 vuotta täyttäneelle.
  EAN: 5050582940473

© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu. Arvostelun yhteydessä esitettyjen kuvien oikeudet kuuluvat julkaisijalle (Universal) ellei toisin mainita.

Elokuva

K­las­sik­ko. Toi­mii yhä, vaik­ka hi­vu­tet­tu ra­ken­ne epätäy­del­li­syy­den pal­jas­tuk­si­neen on­kin par­haim­mil­laan en­simmäi­sellä kat­se­lu­ker­ral­la.

K­las­sik­ko. Toi­mii yhä, vaik­ka hi­vu­tet­tu ra­ken­ne epätäy­del­li­syy­den pal­jas­tuk­si­neen on­kin par­haim­mil­laan en­simmäi­sellä kat­se­lu­ker­ral­la. Fa­saa­dit hor­ju­vat, elämä­ni­lon ja elämän­ja­non lin­jat yh­tyvät ja ru­nol­li­nen lop­pu­tu­le­ma on mil­tei pa­kol­li­nen. Pe­rus­tuu Wil­liam Sty­ro­nin ro­maa­niin.
Roo­lis­taan Os­ca­ril­la pal­kit­tu Me­ryl St­reep on va­kuut­ta­va sii­pensä tait­ta­nee­na kau­not­ta­re­na, Ke­vin Kli­ne kou­kut­ta­va kor­keal­la lentävänä yö­per­ho­na ja Pe­ter Mac­Nic­hol us­kot­ta­va kat­so­jan ava­tar heidän maail­maan­sa saa­pu­va­na nuo­re­na mat­ka­mie­henä.

Kuva & ääni

Voimakkaan raikeinen kuva jää valtaosin havaittavan pehmeäksi, mutta hunnun läpi välittyy välähdyksittäin enemmän yksityiskohtia kuin aiemmin. Hivenen etäinen ääniraita toistaa dialogin siististi. Tässä epäilemättä edustavimmillaan sitten ensi-illan oleva elokuva tarjoaa toki myös HD-kotiteatterissa vaikuttavan elokuvaelämyksen, mutta audiovisuaalisesti anti jää sarjaan "parasta puutteellisesta lähdemateriaalista".

Ekstrat

Ekstroissa traileri ja tv-spotteja. (IJ)
23/11/2013

Traileri

Tämä video on ehkä jo poistettu YouTube:sta. Kokeile kuitenkin?

Etsitkö tärppejä?

Jos pidät tästä elokuvasta saatat myös olla kiinnostunut näistä. Lisää samojen tekijöiden elokuvia löydät klikkaamalla tekijän nimeä edellä.
© Heinäpään Viestintä Oy ja MetaVisual Oy. Tämän arvostelun ja mediatiedostojen kopiointi on kielletty. Linkitys tälle sivulle on sallittu.
Toteutus:MetaVisual CMSSuunnittelu:MetaVisual OyMobiiliversioNormaaliversioKirjaudu sisään© 2000 - 2024 Heinäpään Viestintä Oy, MetaVisual Oy